Login med dit Unilogin

Unilogin

Opdateret over en uge siden

Brug dit Unilogin for nem adgang til Teacherspace - du kan både logge ind med dit Unilogin i vores mobile apps og på app.teacherspace.org/

1. Klik på knappen med “Unilogin”.

2. Indtast dine oplysninger: Skriv dit Unilogin brugernavn og adgangskode. Det skal du kun gøre første gang du logger ind.

3. Godkend login: Følg eventuelle ekstra trin som to-faktor-godkendelse.

Tip #1: Kontakt din IT-administrator, hvis du har problemer med Unilogin.

Tip #2: Hvis du optager med en tablet eller lignende, der ikke er din, så husk at log ud når du har optaget.