Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerKom i gang med Teacherspace
Sådan uploader du en video manuelt

Denne artikel viser, hvordan du kan uploade en video manuelt til Teacherspace, hvis den ikke er optaget igennem Teacherspace app'en.

Frederik Voss avatar
Skrevet af Frederik Voss
Opdateret over en uge siden

1. Log ind: Åbn Teacherspace webappen, og log ind, hvis du ikke allerede er logget ind

2. Gå til 'Videoer': Naviger til videoer ved at klikke på 'Gå til videoer' eller ved at klikke på 'Videoer' i menuen.

3. Klik på “Ny video”: Klik på den blå knap 'Ny video'

4. Klik på 'Vælg arkiv': Klik på 'Vælg arkiv' og find den video du ønsker at uploade. Herefter skal du muligvis vente, mens videoen klargøres til upload. Videoen vil automatisk begynde at uploade.