Sådan deler du en video
Opdateret over en uge siden

For at dele en video:

1. Log ind på webappen: Gå til app.teacherspace.org.

2. Naviger til videoer: Klik på “Videoer” sektionen i venstre menu.

3. Vælg videoen: Vælg den video, du vil dele.

4. Rediger titel (valgfrit): Du kan omdøbe videoen, før du deler den.

5. Klik på “Del”: Vælg de personer eller grupper, du vil dele videoen med.

6. Send: Klik på “Del video” knappen. Modtagerne vil modtage en e-mail med et link til videoen.

Bemærk: Du kan kun dele videoer, som du selv har optaget. Videoer, der er delt med dig, kan ikke deles videre.

Se en video med hvordan du deler