Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerKom i gang med Teacherspace
Aktivering af din Teacherspace-profil for første gang
Jesper Bergmann avatar
Skrevet af Jesper Bergmann
Opdateret over en uge siden

Hvis du aktiverer din Teacherspace-profil for første gang, skal du følge disse trin:

1. Tjek din e-mail: Kig efter en e-mail fra Teacherspace med et aktiveringslink.

2. Klik på linket: Dette vil føre dig til Teacherspace-websitet.

3. Opret din adgangskode: Vælg en stærk adgangskode til din konto.

4. Accepter vilkår og betingelser: Læs og accepter vilkårene og betingelserne.

5. Valgfrit - angiv telefonnummer: Indtast dit telefonnummer til supportformål, selvom dette er valgfrit.

6. Log ind: Klik på login-knappen. Du vil nu være logget ind på Teacherspace-webappen.

Tip: Hvis du ikke modtager aktiverings-e-mailen, skal du tjekke din spam-mappe eller kontakte support for hjælp.

Se en video der viser hvordan du gør