Alle samlingerKom i gang med Teacherspace
Ændring af din eksisterende adgangskode - kun web app
Opdateret over en uge siden

For at ændre din adgangskode via webappen:

1. Log ind: Gå til Teacherspace webappen på app.teacherspace.org.

2. Få adgang til indstillinger: Klik på dit navn i nederste venstre hjørne, og vælg derefter “Indstillinger”.

3. Ændr adgangskode: Klik på “Ændr adgangskode”.

4. Indtast din nuværende adgangskode: Angiv din nuværende adgangskode.

5. Opret en ny adgangskode: Indtast og bekræft din nye adgangskode.

6. Gem ændringer: Klik på knappen for at gemme din nye adgangskode.

FAQ: Hvad hvis jeg ikke kan huske min nuværende adgangskode? Du skal nulstille den ved at følge trinene i afsnittet “Nulstilling af din adgangskode”.