Alle samlingerKom i gang med Teacherspace
Nulstilling af din adgangskode

Nulstil din kode til Teacherspace hvis du har glemt den

Opdateret over en uge siden

Har du glemt din adgangskode? Sådan nulstiller du den:

1. Gå til login-siden: Gå til Teacherspace login-siden.

2. Klik på “Nulstil din adgangskode”: Dette link findes under login-felterne.

3. Indtast din e-mailadresse: Angiv den e-mailadresse, der er tilknyttet din Teacherspace-konto.

4. Tjek din indbakke: Kig efter en e-mail fra Teacherspace. Hvis du ikke kan finde den, tjek din spam-mappe.

5. Følg linket: Klik på linket til nulstilling af adgangskode i e-mailen.

6. Opret en ny adgangskode: Indtast og bekræft din nye adgangskode.

7. Gem og log ind: Klik på knappen for at gemme din nye adgangskode. Du kan nu logge ind med dine nye legitimationsoplysninger.

Tip: Brug en kombination af bogstaver, tal og specialtegn for en stærkere adgangskode.